Бивш футболист на Левски и Берое изправи на нокти Румъния! Всички на стадиона изтръпнаха след този ужасяващ удар (ШОКИРАЩО ВИДЕО И СНИМКА)

1

Бившият футболист на Берое, Левски и Славия Стефан Велев се озова в центъра на много неприятна ситуация по време на мача между неговия отбор Сепси и Ботошани от шестия кръг на първенството на Румъния. Двубоят завърши 0:0, но Велев игра само 4 минути, тъй като получи изключително тежък удар в главата, който изправи на нокти всички футболисти на терена и феновете по трибуните. Велев тръгна да изритана висока топка, когато се сблъска с противников играч. И двамата паднаха на тревата, но родният полузащитник не успя да продължи мача и смяната му официално стана факт в 11-та минута.

Самият футболист показа, че се чувства по-добре след мача, качвайки снимка в социалните мрежи, към която написа: „Понякога нещата стават объркващи. Бъди силен!“.

След първите шест мача Сепси има 8 точки и се намира на 7-о място в класирането.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ