Константинов: Спортно-технически Владо е най-добрият в момента, незаменим! Има шанс да се върне

Тренировка национали волейбол (1) пламен константинов

Пламен Константинов не спести критиките си за Владислав Иванов, но призна, че в момента волейболистът е най-добрият на своя пост у нас и е незаменим.

„Спортно-технически Владо е най-добрият, незаменим е. В Лигата на нациите изигра много силни мачове срещу отбори, които изпълняват флот сервис. Те не можаха да го мръднат от третия метър, бе хора! Но това да си добър не винаги стига. Опитваш меко, с добро, с убеждаване, с „това трябва да се промени“. Но не се променят нещата и тогава сменяваш методите. Поне с него твърди не сме били, защото знаем, че е по-обидчив. Имало е „умиращия лебед“ от него, „Тренер, може ли да не влизам“, „Боли ме това“. Не можеш да си позволиш такова нещо в официален мач, защото срещу Белгия мачът беше точно такъв. Добре, че публиката беше от другата страна на полето, да не ни слушат панаирите хората“, каза Константинов и след кратко замисляне отговори положително може ли Владислав Иванов да се завърне в националния отбор.

„Има шанс, да“, бяха думите на националния селекционер.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ