Големи пари в съблекалнята на Берое, за да спре днес Локо Пд! От Левски ли е куфарчето?

7 Dni Sport14.04.2024
1

Берое приема Локомотив (Пловдив) в мач от 29-ия кръг на efbet Лига. Срещата между двата тима на стадион „Берое“ е с начален час 19:30.

Преди срещата „смърфовете“ са на четвърто място с 53 точки, докато отборът на Берое се намира на 11-а позиция с 32 пункта. Локомотив (Пловдив) се намира в серия от две поредни победи, докато заралии са на обратния полюс – те са в серия от две поредни загуби.

За този мач обаче на заралии са обещани огромни премии!

В града от два дни се говори, че трети тим е стимулирал Берое да спре „черно-белите“. Подобно нещо се случи и преди двубоя на домакините с Черно море, когато от Делиормана стимулираха „зелено-белите“ да направят мача на живота си и да спрат варненци за титлата.

Най-вероятно сега пък парите са предоставени от директен съперник на Локо Пд в надпреварата за четвъртото място. Такъв се явява закъсалият го игрово тим на Левски, който е изправен пред угрозата да не се класира дори за бараж за евротурнирите.

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ