Защо?! Докога? Стига! Държането на Ел Маестро напук на феновете, играта и резултатите е автогол за ЦСКА

7 Dni Sport14.04.2024
ЦСКА - Арда Кърджали, Нестор Ел Маестро

Напук на футбола Нестор Ел Маестро продължава да е треньор на ЦСКА.

ВСИЧКИ НОВИНИ ЗА ЦСКА НА ЕДНО МЯСТО – В НОВИЯ ЧЕРВЕН САЙТ! ВИЖ ТУК

Поне до този момент тази неправда продължава да гилотинира мечтите на „червената“ агитка за титла през този сезон.

Защо? Докога? Стига вече! Този тормоз над агитката е прекален, ужасяващ, кара ме да се чувствам в безнадеждна ситуация, а най-лошото е, че властимащите на „Армията“ сякаш гледат с усмивка на лице как феновете, отборът и въобще футболът страдат. Оказа се, че с двете си поредни домакински загуби в Първа лига ЦСКА се връща 67 години назад, когато е първата и единствена подобна ситуация в историята на клуба. Това обаче е най-малкото зло. Далеч по-лошото е, че държането на Ел Маестро напук на феновете, играта и резултатите е автогол и за отбора, и за ръководството.

Какво точно виждат шефовете на ЦСКА в този треньор? Той получи достатъчно време, за да се докаже, но го направи в негативен план. Играта на отбора, а и резултатите крещят с всички сили, че Ел Маестро трябва да бъде изгонен. И това не е отсега. Този човек трябваше да си тръгне още в края на миналата година, когато в най-важния мач ЦСКА не стреля нито веднъж към вратата на Лудогорец в последния двубой на стария стадион „Българска армия“. Той вече е в руини, същата е ситуацията и в ЦСКА, който онзи ден беше без нито един българин в титулярния състав при загубата от храбрия тим на Пирин Благоевград.

Хубаво, „армейците“ победиха с 2:0 Левски в дербито. Отборът категорично надира „сините“, но загубата от Локо Пд в предния кръг и тази от „орлетата“ онзи ден, показват, че не ЦСКА е силен, а Левски е трагично слаб. „Червеният“ клуб е нещо велико. Той е създаден за трофеи, атакуващ футбол, красива игра, той ражда легенди. Една победа над Левски е прекалено незначителна на общия план.
И нещо друго много важно – Ел Маестро поне да беше дал шанс да се роди легенда. Как пък този човек не събра грам смелост, за да даде шанс на някое момче от школата. Това е може би и най-отвратителното в цялата ситуация около ЦСКА и този треньор.
Защо?! Докога? Стига!

Христо Георгиев/ „Мач Телеграф“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ