Гриша Ганчев го направи пак! Раздадоха 1 милион лева в ЦСКА преди мача с Левски

7 Dni Sport07.04.2024
Гриша Ганчев,

Футболистите на ЦСКА получиха забавените си заплати точно преди голямото дерби на България с Левски.

Както е известно, в клуба имаше двуседмично задържане на възнагражденията, което внесе сериозен смут в при „червените“ в последно време. Сега обаче ситуацията се е нормализирала и играчите са заминали на лагер в добро настроение.

Преди дни се появи информация, че играчи и треньори не са получавали заплати два месеца. Това обаче бе отречено през седмицата от изпълнителния директор Стоян Орманджиев. Той призна за двуседмично забавяне, което е свързано най-вероятно с плащането към НАП на сериозна сума, която клубът дължеше. Така преди ден на играчите са били раздадени почти един милион лева, колкото е месечният бюджет за заплати в клуба.

Според други източници обаче собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев лично е предприел този ход със забавянето на парите, за да повлияе психологически на отбора. Той на няколко пъти е прибягвал до това, за да вдигне мотивацията на футболистите, когато идват мачовете с Лудогорец и Левски. Той много по-често прибягваше до този тип психологически натиск, когато беше собственик и благодетел на ловешкия Литекс.

За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ