Днес ще стана ясна ситуацията в Ботев Пд: Олигархът Зингаревич или капитанът Ивелин Попов!?

7 Dni Sport07.04.2024
1

Ботев (Пловдив) и  ЦСКА 1948 се изправят един срещу друг в непредвидим двубой от efbet Лига.

Гостите ще са с нов треньор – Валентин Илиев. Той замени на поста Николай Панайотов. От началото на годината тимът е без победа в Първа лига, което доведе и до въпросителни около мястото на „червените“ в челната шестица на класирането.

В предишния кръг Ботев се наслади на един от най-добрите си мачове, надигравайки Берое в Стара Загора с 3:0. Което пък му отвори широко път към атака на 6-ото място.

Пловдивчани реално може да запишат 3 поредни победи до края на редовния сезон, което им гарантира място в елитната компания на най-добрите 6 състава в ефбет лига в плейофите. Достатъчно е днес да се справят с ЦСКА 1948, а след това с опашкарите Ботев Вр и Локо Сф.

Интересното е дали подобна атака ще бъде разрешена от клубната управа. Както вече информирахме, клубната управа взе решение да се гони 7-ото място, за да се гарантира плейоф за евротурнирите.

Срещу решението на хората на олигарха Зингаревич обаче първи се възпротиви капитанът Ивелин Попов, който обяви, че Ботев е  велик клуб и трябва да гони победа във всеки мач.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ