Без значение от изхода на дербито: Другата седмица ще валят големи новини за Левски

Мач на надеждата, Наско Сираков

Левски ще влезе в дербито без дългове за над 4 млн. лева!

„Сините“ са успели да изчистят, както бяха обещали, главницата към НАП. Тя бе в размер на 5 051 000 лева, но от „Герена“ я намалиха с 1 150 000, след като влязоха първите пари от продажбите на Уелтън, Роналдо и Дарлан. Сега се чакаше нов транш от Гамба, за да стане възможно и второто и най-важно плащане към хазната. От „Дарик“ обявиха, че Наско Сираков е удържал на думата, която даде. Очаква се и официално потвърждение от страна на шефовете на тима. Това обаче ще стане след дербито.

Междувременно голмайстор номер 1 на „сините“ посети вчерашната тренировка на тима, за да се види с Николай Което и играчите, пише „Мач Телеграф“.

Това бе първа среща с тях след дербито с Лудогорец, което бе загубено с катастрофалното 1:5. Естествено, Сираков и компания е надяват, че този резултат е забравен и Левски ще покаже лицето, което искат да видят от него феновете на тима в неделя. Нито един от шефовете на клуба не пътува за Разград. На „Герена“ са били заети в други дейности. Вчера от Левски загатнаха за част от тях. На 10 април в 19,14 часа ще бъде представена нова фланелка. Това поне стана ясно от клип, който бе публикуван вчера в официалните страници на клуба. Появиха се спекулации, че това ще бъде тази, която играчите ще носят през следващото първенство. „Сините“ обаче са категорични, че става въпрос за нещо съвсем друго. Екипът на сезон 2024/25 е избран, но все още не му е времето да бъде показван. От „Герена“ обаче не искат да дават повече информации за новата фланелка до 10 април.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ