Предположения, че Нестор ел Маестро вече не е треньор на ЦСКА заляха социалните мрежи. Червените на практика се самоизвадиха вчера за поредна година от битката за титлата след срамна домакинска загуба от Локо Пд.

След срещата сръбският треньр с английско самосъзнание е имал телефонни разговори с двамата наместници на собствениците – Данаил Ганчев и Орманджиев. Според запознати той е бил предупреден, че може още днес да му се наложи да си събере багажа от Борисовата градина.

Припомняме, че вчера футболистите на ЦСКА бяха изгонени от феновете след края на мача с Локомотив (Пловдив). Играчите отидоха пред Сектор „Г“, за да се извинят на привържениците, но не успяха да го направят. Нападателят на „червените“ и любимец на запалянковците Фернандо Каранга разговаря с един от тарторите на агитката, като обясняваше какво е довело до поражението, но и това не успя да смекчи настроението сред феновете и те освиркаха футболистите.

По време на мача с „черно-белите“ първоначално виковете „Оставка!“, адресирани към треньора Нестор Ел Маестро, дойдоха от Сектор „Г“, но до края и след двубоя скандиранията идваха от целия стадион.