Вктория от „Ергенът“ сроди Левски и ЦСКА! Първо преспала с Боби М., след това с ас на червените

7 Dni Sport01.04.2024
1

Виктория Асенова, известна повече като Виктория от „Ергенът“, върти на малкия си пръст доста мъже. Тя не си поплюва и когато има възможност да вкара в леглото си някой, го прави решително и със замах. Асенова е любовница на защитника на ЦСКА Иван Турицов, но това не е всичко, твърди Lupa.bg.

Брюнетката, за която се твърди упорито, но все още не официално, че не работи в БФС. И това може да не е случайно, тъй като тя често е обслужвала сексуално и бившия президент на централата Борислав Михайлов, разкриха наши източници от кулоарите в Бояна.

Виктория Асенова беше секретарка на изпълнителния директор Борислав Попов и изпълняваше функциите на „мениджър футбол и социална отговорност“ в БФС.

Вики може и да не е голяма красавица, но сменя мъжете като носни кърпички

Тя често беше забелязвана във ВИП ложите на „Армията“, когато играе ЦСКА и другият й любовник – Иван Турицов, който след края на сезона почти сигурно ще напусне клуба.

След мъките на футболния терен Иван Турицов често мачка чаршафите с Виктория

Когато е на трибуните на стадиона в Борисовата градина, Виктория винаги е облечена във фланелка на ЦСКА и след това бърза да пусне своите фотоси, а след края на двубоите се усамотяват с Турицов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ