Домусчиев потрива доволно ръце, 20 милиона потичат към Лудогорец за 14-та титла

7 Dni Sport01.04.2024
Кирил Домусчиев,

Галатасарай е фаворит за привличането на Якуб Пьотровски, твърди канал в социална мрежата „X“ (б.а. – бивш „Туитър“), който следи ситуацията в турския гранд.

Още през февруари местното издание Haberler съобщи, че „Чим Бом“ следят изкъсо изявите на Пьотровски и в най-скоро време ще отправят оферта към Лудогорец за неговото привличане. Полският национал е впечатлил скаутите на турския гранд по време на мачовете с Фенербахче и най-вече във втория, когато отбеляза много красиво попадение.

Този сезон е като мечта за Пьотровски, който към момента има 41 мача във всички турнири, в които е вкарал 15 гола и е дал 4 асистенции. Капитанът на Лудогорец е титуляр и в полския национален тим, който си осигури класиране на Евро 2024 в Германия. Именно Куба, както наричат футболиста, вкара гол на Естония в полуфиналния плейоф. Във финалния бе победен тимът на Уелс след дузпи.

Предполага се, че Лудогорец ще по иска поне 10 млн. евро за 26-годишния универсален халф. До момента рекордът за най-голям изходящ трансфер на „орлите“ е този на Игор Тиаго в Брюж за 8 млн. евро.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ