Битката с Локо Пд може да причини нещо много болезнено отзад за ЦСКА преди дербито с Левски

7 Dni Sport02.04.2024
ФК ЦСКА 1948 - ЦСКА, Нестор Ел Маестро

Още двама защитници на ЦСКА са под въпрос за дербито с Левски в неделя след победата с 1:0 над Локомотив (София) през миналия уикенд.

Енес Махмутович и Емануел Шакич получиха в „Надежда“ четвъртите си жълти картони от началото на сезона и при официално предупреждение утре срещу Локо (Пд) ще гледат сблъсъка със „сините“ от трибуните на „Васил Левски“.

Непосредствено застрашен от санкция е и Тибо Вион, който е бил декориран в жълто 8 пъти в хода на кампанията и при нов картон ще е наказан за две срещи. С оглед на контузиите на Юрген Матей и Иван Турицов ЦСКА е сериозно застрашен да остане без отбрана за Вечното дерби, като въпросното трио трябва да е изключително внимателно срещу смърфовете утре.

Както е известно, аут за предстоящите два мача е един от капитаните Амос Юга. Той получи деветия си жълт картон от началото на сезона в „Надежда“. Както съобщихме, в ЦСКА е бил обсъждан вариантът африканецът да си изпроси изгонване и да бъде на линия за сблъсъка с Левски, но треньорът Нестор Ел Маестро е бил против подобна възможност, пише „Тема Спорт“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ