Ел Маестро с важно решение в ЦСКА, потърпевш е Амос Юга

ЦСКА, Тренировка, Амос Юга

Треньорът на ЦСКА – Нестор Ел Маестро, е взел решението халфът Амос Юга да не опитва да си изкарва втори жълт картон и да бъде изгонен при съботното гостуване на Локомотив (София). През първото полувреме на срещата в „Надежда“ централноафриканецът получи много пресилено официално предупреждение, което бе девето за него от началото на сезона (7 в първенството и 2 за купата).

Това значи, че той ще бъде наказан за предстоящите две срещи с Локомотив (Пловдив) в сряда и Левски в неделя. Единственият вариант един от капитаните на ЦСКА да бъде на линия за вечното дерби беше да си изкара втори жълт картон и да бъде изгонен. По този начин щеше да изтърпи наказание само от 1 мач заради отстраняването си от игра, а първото му официално предупреждение да бъде анулирано и да продължи да бъде застрашен от нова санкция с 8, пише „Тема Спорт“.

Именно тази възможност е била обсъждана на почивката на съботния двубой, но треньорът се е обявил против подобно нещо и така няма да може да разчита на Юга през тази седмица.

„Това са твърде много сметки. Ситуацията с картона не беше ясна, но трябва да приемем решението на съдията“, заяви след мача Ел Маестро.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ