Важен бос призна за ЦСКА и талант №1 на Египет: Още малко и е техен

Данаил Ганчев,

ЦСКА продължава трансферната битка за 17-годишния Мидо Амр, който е определян за един от най-големите таланти на футбола в Египет.

Интересът на „червените“ към младока беше потвърден и от боса на клуба, който държи правата на Мидо Амр – Ашраф Амер. Президентът на египетския тим Ел Ентаг Ел Харби, който е част от Премиер лигата на страната, уточни, че на този етап двете страни не могат да се разберат за трансфера заради спорове около начина на плащане.

Отделно ЦСКА и Ел Ентаг Ел Харби имат разминаване за процента, който египетският клуб ще задържи от правата на 17-годишния футболист.

„В края на месец декември миналата година представител на ЦСКА дойде да преговаряме за Мидо Амр. Информирах го за финансовите условия, при които той може да премине в българския клуб. Представителят на ЦСКА ми каза, че предстоят празници и ще ми даде отговор през месец февруари. В крайна сметка получихме този отговор, но те искаха да платят сумата на вноски, а аз отказах, защото става дума за малко пари и не си заслужава. Имаме и друго разминаване около сделката. Информирах ги, че искаме да задържим 10% от правата на играча, но от ЦСКА отхвърлиха тази идея. Те са готови да дадат 2% или 5%, но аз настоявам за 10%. Трансферът не е пропаднал. Все още преговорите са в ход, а офертата не е затворена. Играчът може да е техен, но трябва още малко да подобрят офертата“, обяви Ашраф Амер, цитиран от „Мач Телеграф“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ