Неволите в ЦСКА продължават – защитник изгоря до края на сезона

ЦСКА - Левски, Брадли Де Нойер, Андриан Краев

Защитникът на ЦСКА Брадли де Нойер продължава да тренира индивидуално и почти сигурно ще пропусне всички мачове до края на сезона. Така на практика той няма да запише нито един двубой през кампанията.

Нидерландецът за последно бе на терена при домакинството на Черно море на 15 май 2023 година, което се проведе в Пазарджик и бе спечелено с 2:0. Тогава той се появи в игра в началото на второто полувреме, след като замени Иван Турицов. Само 8 минути по-късно обаче Брадли трябваше да излезе от терена, защото получи много тежка контузия на коляното. След нея крайният бранител се подложи на хирургическа интервенция. Възстановяването му не протече така, както се надяваха червените.

26-годишният Де Нойер бе привлечен през миналото лято, като преди това бе играл за румънския Фарул Констанца. В първия си сезон за армейците той записа 21 шампионатни мача, в които вкара 2 гола. Бе на терена и в 2 срещи за купата и в четири от Лигата на конференциите.

В отсъствието на Де Нойер най-често вляво на отбраната на ЦСКА играе французинът Тибо Вион.

„Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ