Старши-треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро послуша Стамен Белчев: Взима два българи

7 Dni Sport27.03.2024
ФК ЦСКА 1948 - ЦСКА, Нестор Ел Маестро

Наставникът на ЦСКА Нестор Ел Маестро отново обмисля да погледне към дублиращия състав на армейците при попълването на групата за предстоящото гостуване на Локомотив София.

Цели четирима футболисти влязоха в лазарета в последните седмици, което намали опциите за наставника. В последния кръг срещу Ботев Пловдив той включи в тимовия лист крилото Илиян Антонов и дори го включи в игра в края на редовното време.

Контузен за този мач беше халфът Георги Чорбаджийски, но той вече е напълно възстановен и тренира на пълни обороти. Така е твърде вероятно братът на бившия капитан на ЦСКА Божидар Чорбаджийски и Антонов да попаднат в групата на армейците за мача в „Надежда“. Те проведоха подготовка с първия състав, като бяха част и от лагера в Турция.

Тогава Нестор Ел Маестро заяви, че ако заслужат своя шанс, със сигурност ще го получат през пролетта, и ще трябва да се възползват, пишат от „Тема спорт“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ