Локомотив София пуска по-скъпи билети за ЦСКА, отколкото за Левски

7 Dni Sport27.03.2024
ЦСКА - Локомотив София, Фенове

Локомотив София ще пусне билети по 15 лева за феновете на ЦСКА, съобщават колегите от „Тема Спорт“. Предстоящият двубой между двата тима на стадиона в „Надежда“ е в събота от 19:00 часа. Пропуските за привърженици на армейците, които ще са общо 1200 на брой, ще бъдат пуснати в продажба в петък следобед на касата на булевард „Гурко“ пред сектор А на Националния стадион „Васил Левски“. Любопитно е, че те са по-скъпи, отколкото тези за агитката на Левски през ноември, когато сините допуснаха изравняване до 2:2, след като водеха с 2:0 при визитата си на столичните железничари.

Тогава гостуващите фенове плащаха по 12 лева, за да гледат двубоя на живо.

Армейците не са играли в „Надежда“ близо две години, след като през миналия сезон срещата им в дома на Локомотив бе още във втория кръг. Двубоят на 16 юли 2022 г. завърши 1:1, като късен гол на Браян Морено донесе точката за тима, воден от Саша Илич.

Преди това пък двата отбора не се бяха срещали на стадион „Локомотив“ цели 6 години – от сблъсъка им в турнира за Купата на България, когато червено-черните шокираха армейците и ги отстраниха след победа с 2:1, макар че по това време се състезаваха във Втора лига.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ