Изпълкомът на БФС се събира следващата сряда

7 Dni Sport27.03.2024
Конгрес на БФС,

Първото заседание на новия Изпълком, предложен от президента Георги Иванов и гласуван от клубовете, ще се проведе следващата сряда, 3 април, съобщи Дарик радио.

На церемонията за „Футболист на годината“ Гонзо бе заявил, че събранието най-вероятно ще се състои на 29 март, тъй като трябва да се изчака делегацията, пътуваща с националния отбор, да се прибере от Азербайджан.

Вчера това се случи, но явно ще се наложи да почакаме още малко преди първата среща на новите ръководители на футбола ни. Както е известно, цели шестима от тях са били част от Изпълкома и по време на управлението на Борислав Михайлов. Следващата сряда трябва да се утвърдят и вицепрезидентите на БФС. Почти сигурно това са Атанас Фурнаджиев, Атанас Караиванов и Николай Изов.

Новият изпълком: Атанас Фурнаджиев, Атанас Караиванов, Николай Изов, Михаил Статев, Румян Вълков, Пламен Манолов, Димитър Георгиев, Даниел Панов, Калин Каменов, Николай Андреев, Любомир Пейновски, Мила Христова, Николай Лазаров, Теодор Тодоров


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ