На „Герена“ с още един извод след контролата със Своге: Този няма място в Левски

1

Полузащитникът Нейтън Олдър, който е преотстъпен в Спортист (Своге) до края на сезона с цел обиграване, не успя да убеди треньорския щаб на „сините“, че има място в Левски.

Младият футболист ще бъде наблюдаван до края на сезона в мачовете на втородивизионния тим, но бъдещето му остава под въпрос. Той има договор до лятото на 2025, така че най-вероятно ще се търси опция за преотстъпване отново след края на сезона.

Олдър започна контролата срещу Левски в неделя, като игра до почивката, но не показа нищо особено, като се отличи с няколко неточности при отиграването на топката и липса на агресия при единоборствата.

В края на полувремето получи и жълт картон от главния съдия Димитър Димитров, за закъсняла намеса в единоборство с Джавад ел Джемили. Не се отличи с бързо боравене с топката, което притъпяваше атаките на Спортист (Своге). От Левски се надяват, че все пак халфът ще успее да разгърне потенциал за в бъдеще, предвид това че е все още млад – на 21 години. От показаното до момента обаче, футболистът трудно ще се задържи на „Герена“.

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ