Николай Костов още бесен за равенството с Крумовград

7 Dni Sport23.03.2024
1

Николай Костов още е бесен заради грешната стъпка срещу Крумовград.

Левски не успя да победи новака в елита и двата тима завършиха при нулево равенство на „Герена“, като още през първото полувреме сините останаха в намален състав заради директния червен картон на Патрик-Габриел Галчев. Ако столичани бяха постигнали победа, щяха да посрещнат паузата за националните отбори със стопроцентов актив от началото на пролетния дял на шампионата.

Такава е била и целта на Николай Костов, който е искал тимът му да диша във врата на лидерите в класирането преди директните сблъсъци в края на редовния сезон. Това е вкарало леко напрежение в отбора. Специалистът следи изкъсо конкурентите и е останал доволен, че възпитаниците му са показали характер в мачовете, в които тимът е останал с намален състав, и до последно е търсил победата в тях.

Такава бе постигната при гостуването на Пирин с 2:1, когато отново през първата част сините останаха с десет човека на терена след изгонването на Хосе Кордоба, пишат от „Тема спорт“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ