Дисциплината в Левски се затяга, слагат солени глоби

7 Dni Sport23.03.2024
Левски - Локомотив Пловдив, Отбор

Дисциплината в Левски явно е на високо ниво. Треньорът Николай Костов държи много на такава по време на мачовете и налага солени глоби на футболистите при неспазване на тактическите указания.

Наскоро играч на сините е бил санкциониран с 10 000 лева точно поради тази причина, разкри „Трибуна Левски“.

Подкастът е проследил отблизо тренировъчния процес на „Герена“ и е провел разговор с наставника на столичани, в който наставникът на столичани им е обяснил на какво държи и изисква от футболистите.

Все пак играчите не работят при спартански условия и често се шегуват помежду си. Те подлежат на санкция и при закъснение за тренировките, но това се приема с усмивка, тъй като даденият футболист върти колело на късмета, на което са написани 22 глоби. Някои от тях са свързани с парична такава от 200 до 1000 лева, а други – с почистване на тренировъчното игрище след заниманията, плащане и организиране на тийм билдинг, два часа работа в клубния магазин, както и мажоритарният собственик Наско Сираков да посочи наказанието. Последният, който е получил такава глоба, е бил Хасими Фадига. Французинът обаче е извадил късмет и е олекнал само с 200 лева.

Николай Костов споделил, че в момента колективът е на много по-добро ниво, отколкото е бил през есента. Не е ясно дали това се дължи на раздялата с основни фигури като Андриан Краев и Жереми Петрис, които бяха обвинени от треньора, че са излъгали клуба, казвайки, че ще подпишат нови договори, но това не се случи. По-късно след трансфера си в Шарльороа французинът отрече всичко по темата. Българският халф не е говорил след отстраняването си от първия отбор и професионално изпълнява задълженията си, тренирайки индивидуално и с втория тим на „Герена“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ