Гонзо, кажи си: Изпълкомът ми го наредиха Домуса, ТИМаджиите и ДПС! Те ме доведоха на власт

Георги Иванов - Гонзо,

Георги Иванов дължи едно голямо обяснение на хората, за да встъпи на чисто като президент на БФС. Кой го доведе на власт и защо?

Това, дето делегатите се прехласнали по трудно сречената му реч е бошлаф. По-скоро някои още вероятно си спомнят черния му слип и са си дали левскарския вот. Но дотам. А това не стига.

Още от Иван Славков насам е ясно, че без престъпни групировки, едри бизнесмени и малко политици зад гърба ти, няма как да станеш президент на БФС.

Гонзо не може да е изключението. Нито Димитър Бербатов щеше да е. Нито някой ще е. Във футбола ни се въртят къде официално, къде препрани, къде тото-изкарани милиарди. На сезон! И не може хората, които въртят тези миларди да се оставят да им се натресат самосиндикално я „осмокласника“ Гонзо, я Барбито от Манчестър.

О всичко си дойде на мястото, когато Георги Иванов изчете „своя“ изпълком. Хайде на бас, че допреди месец Гонзо дори не е предполагал за поне една трета от хората, на които сега много вярва!

Затова преди да започне да чете състава на този изпълком, пловдивчанинът трябваше да каже: Мен на власт ме доведоха Домуса, ТИМаджиите, ДПС! Затова те посочиха кои да са в Изпълнителния комитет!

Вместо това №9 направи простотия сравнима с легендарния автогол на съотборника му Бисер Иванов. Издекламира Камен Костадинов като член на футболното ръководство. Лапсус с починалия бизнесмен от ДПС? Не, първичен инстикнт у един шеф на БФС, който е наясно, че тази партия качва, но и тази партия сваля президенти. И във футбола, и в държавата.

Знаете ли защо Атанас Фурнаджиев е вечен член на Изпълкома. Защото са му много хубави колите, дето продава? Не, защото през годините е получил стотици държавни поръчки под крилото на ДПС! И защото при него бяха обгрижвани едни от най-верните свиркаджии на Лудогорец! Като Волен Чинков, например.

Ще се учудите ли, че двете адвокатски кантори, сензационно появили се чрез свои хора в Изпълкома, обслужват същия този кръг?

Няма как да не знаете, че водещият на конгреса и пожизнен член на Изпълкома при всеки следващ президент на БФС – Михаил Статев, е един от основните адвокати на ТИМперията във Варна? ТИМперия, в която Гонзо най-убедително би Бербатов.

Домусчиев, вече го няма в Изпълкома, израдваха се след конгреса клети фенове. Не, бе, има го! Даже се е учетворил. Тук е момчето му за всичко в ПФЛ – Атанас Караиванов, качил над 100 кила покрай службата си за Домуса. Тук е Николай Андреев, човекът в Нова телевизия, който работи по мистериозната сделка с фирмата на братя Домусчиеви и Атанас Караиванов за телевизионните права. И ортакът на Домусите в КРИБ – Любомир Пейновски и тук. И за капак – Николай Изов. Първият вариант на Домусчиев за наследник на Борислав Михайлов. По-късно обаче бе преценено, че е безличен като Мишо Касабов, затова на преден план излезе Георги Иванов.

Та Гонзо, кажи си тия неща, ще ти олекне и ще управляваш по-лесно…

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО – ЖЕНАТА, КОЯТО ВКАРА ГОНЗО В БФС!


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ