Левски няма как да си позволи да загуби днес от ЦСКА! Причината е в милиони евро

7 Dni Sport27.04.2024
Футбол - ЦСКА-София - Левски

България тръпне в очакване на последното Вечно дерби за сезона. ЦСКА и Левски се изправят един срещу друг на стадион „Васил Левски“ в първия кръг от плейофите. Двубоят е с начален час 16:15, а главен съдия ще бъде Георги Кабаков.

До момента през сезона двата столични гранда изиграха два мача, като първият завърши без победител (1:1), а точно преди 20 дни ЦСКА надделя над Левски с 2:0.

Сблъсъкът е много важен и за двата тима. ЦСКА се намира на второ място и ще опита да задържи тази позиция, защото при евентуално спечелване на Купата на България от страна на Лудогорец, , то тогава именно вторият в класирането ще получи право на участие в турнира Лига Европа.

Левски пък от своя страна ще се бори със зъби и нокти в разиграването на тези последни 15 точки за сезона, за да си осигури минимум бараж за евротурнирите. Сините изостават на точка от Локо Пд, но имат и по-трудна програма от пловдивчани, което прави срещата им днес с ЦСКА ключова за битката за Топ 4 и евентуалните милиони от участие в европейските турнири.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ