Лудогорец и Локомотив София с мач за първенство, разградчани събират шампионски точков актив

7 Dni Sport16.03.2024
Лудогорец - Локомотив София, Игор Тиаго

Лудогорец приема Локомотив (София) в двубой от 25-ия кръг на efbet Лига. Мачът на стадион „Хювефарма Арена“ е от 17:45 ч. и ще бъде ръководен от Георги Давидов. Преди началото на срещата „орлите“ са на върха в класирането с актив от 54 точки, докато „железничарите“ се намират на 12-а позиция с 25 т.

Отборът на Георги Дерменджиев записа шест поредни шампионатни победи и в Разград искат да продължат добрата си серия. Шампионите отпаднаха от евротурнирите и вече вниманието им е насочено към вътрешното първенство, където целта им е поредна титла, пишат от „Спортал“.

Столичани редуват силни и слаби игри. От началото на пролетния полусезон тимът, воден от Данило Дончич, записа две победи и две загуби. Неубедителното представяне разклати стола на треньора и вече се заговори, че легендата Красимир Балъков може да го наследи начело на Локо (София).

Домакините ще бъдат без Тодор Неделев, който ще отсъства от терените през следващия месец. Халфът е с частично разкъсване на дългия аддуктор на левия крак след последния двубой срещу Ботев на “Колежа”, спечелен от разградчани с 2:0.

Проблемите в лагера на Локомотив са по-сериозни. Дончич няма да може да разчита на трима от основните си футболисти, тъй като те изтърпяват наказание – Красимир Милошев, Симеон Мечев и Ивайло Найденов.

Първият сблъсък между днешните съперници по-рано през сезона завърши с успех за Лудогорец с 3:1.

Лудогорец – Локомотив София

Вероятни състави:

Лудогорец:

Локомотив София:

Начало: 17:45 часа
Съдия: Георги Давидов
Стадион: „Хювефарма Арена“, Разград


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ