Обещаха на Керкез 4-ма да са готови за мача с ЦСКА, но не стана! 5-ти също е на път да изгърми

1

Четирима футболисти, които тренират с представителния тим на Ботев Пловдив нама да бъдат уредени с права за неделното гостуване на ЦСКА. „Канарчетата“ изпитват сериозни затруднения с картотекирането на Джон Емануел, Нехемие Кинтунту, Кристиан Нвачукву и Сирики Диабате.

Карето очакваше получаване на работни визи още за гостуването на ЦСКА, но ръководството вече няма никаква яснота кога ще може да реши проблемите им.

Канарчетата продължават с настроение подготовката си за двубоя на Националния стадион Васил Левски срещу червените. Наставникът Душан Керкез проведе последната тренировка на централния терен на клубната база в Коматево.

В заниманието се включиха всички здрави футболисти, а наравно със съотборниците си тренираше и Дилан Мертенс, който не бе в групата за мача с Лудогорец.

От медицинския щаб ще направят всичко по силите си да възстановят централния защитник Антоан Конте за визитата на „армейците“. Към този момент участието му е под въпрос.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ