Напрежение в Ботев Пд: Керкез сменил таран, заради гнева на Ивелин Попов, скастрил и друг

1

Старши треньорът на Ботев Пловдив – Душан Керкез – е скастрил нападателите Мартин Секулич и Георги Николов.

Хърватинът започна като титуляр, а родният голмайстор го смени след това. И двамата обаче не се запомниха с нищо по терена. Това не се е харесало на наставника, който е имал сериозни забележки към играта им. Нещо, което намекна и на пресконференцията след двубоя.

„Мартин Секулич и Георги Николов трябва да наведат глава и да работят, за да сме на нивото, на което имаме нужда“, сподели Керкез, с което даде да се разбере, че не е доволен от представянето им.

Очевидно и на двамата ще им е трудно да заместят веднага продадения таран Антоан Бароан, който беше основен реализатор на жълто-черните през есента.

Николов започна добре втората част срещу Лудогорец, но постепенно затъна в посредствеността, в която изпадна и отборът.

През първата пък Мартин Секулич бе тотална дупка. Това извади извън нерви Ивелин Попов, който на няколко пъти се скара не тарана. В последните 15 минути на полувремето Попето демонстративно отказваше да подава на неадекватния Секулич, което стана повод за десетки коментари между зрителите на стадиона. Точно гневът на капитана е една от причините Керкез веднага да смени Секулич.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ