Носител на КЕШ смята да подари на феновете си за завръщането в Бундеслигата звездата на Левски

Левски - ПАОК, Георги Миланов, Жереми Петрис, Хосе Кордоба, Ноа Сонко Сундберг

Германският втородивизионен Хамбургер продължава да следи централния защитник на Левски Хосе Кордоба.

През зимния трансферен прозорец европейският шампион от 1983 година също имаше интерес към панамеца, но преговорите за неговия трансфер не завършиха с успех.

Сега третият в класирането на Втора Бундеслига планира да се подсили за лятото и отново разглежда Кордоба като възможно ново попълнение, съобщават местните медии. Въпреки настоящата лоша серия, в Хамбургер са оптимисти, че ще успеят да се върнат в Бундеслигата и планират да инвестират сериозно в нови играчи.

В момента позицията на централен защитник в Хамбургер е заета от Денис Хаджикадунич, който е под наем от руския Ростов до края на сезона, и не е ясно дали ще остане в отбора. Освен това, Кордоба е разглеждан и за позицията на левия бек, тъй като играчът за тази позиция Ноа Катербах в момента е контузен.

В началото на годината имаше информации, че за Кордоба се борят отбори като гръцките Олимпиакос и Панатинайкос, турския Бешикташ, немския Айнтрахт Франкфурт и шотландския Рейнджърс. Смяташе, че турският гранд дори е отправил оферта за панамеца на стойност 2,7 милиона евро, а руски клуб е предложил 2 милиона евро.

И двете предложения обаче са били отхвърлени от Левски.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ