Легендарен №9 в Левски към Николай Костов: Оправяй се с тия футболисти!

1

Бившият футболист и треньор на Левски Михаил Вълчев коментира неубедителното представяне на тима срещу Крумовград и посочи като една от причините сгрешената селекция през зимата.

„Срещу Крумовград Левски не успя да си отбележи положенията. Галчев получи абсолютно ненужен червен картон след своя грешка, но такива неща се случват.

Положението се утежни, но Левски продължи да играе по-добре и не си личеше, че е с човек по-малко. Мислех, че Левски ще спечели и ще си вдигне още повече самочувствието. Получи се може би отпускане.

Съперникът не беше от ранга на Лудогорец, ЦСКА или Черно море. Трябваше да се спечели на всяка цена. В следващите мачове отборът трябва да покаже, че това равенство е било случайност. За мен има грешки в селекцията. Трябваше да се вземе още един нападател, защото не се знае кога Бари ще се завърне в игра.

Това все още не е ясно. В дадени мачове можеше да се играе с двама централни нападатели. Но до края на сезона Костов трябва да се оправя с наличните футболисти„, казва легендарният №9.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ