Голмайсторът на efbet лига разтресе Крумовград: Искам в Левски! Искам там да приключа с футбола

1

Нападателят на Крумовград и голмайстор на efbet Лига Александър Колев даде интервю за Gong.bg, с което със сигурност е вбесил сегашните си началници. Таранът разкри каква е била сумата, която от „Герена“ са предложили за него и дали се е отказал от амбицията си да завърши кариерата си на „Герена“, след като сделката не се осъществи сега. 

Предстои много интересен мач между Левски и Крумовград, в който ти няма да участваш, защото си наказан. Доста неща се изговориха за този твой жълт картон в края на мача с Локомотив Пловдив. Какво всъщност се случи?

– Всеки си го гледа от негова гледна точка, всеки си разсъждава по негов си начин. Всеки има право да си разсъждава по негов си начин. Глупав картон. Аз съм много емоционален човек. Водихме с 3:0, гледах да забавя време, да върна топката назад. Оттам дойде съдията и вдигна картона. Глупав картон, с който ощетих отбора. Извиних се на момчетата още след мача. Играе ми се доста срещу Левски. Така стана. Чух доста, че се коментира от всезнайковци и се изписаха глупости, но не искам да задълбочавам. Коментирал съм го с треньорския щаб и с ръководството. Минала ситуация, пропускам мача с Левски и в следващия съм на линия.

Срещат се два отбора с по пет поредни победи в първенството. Какви са очакванията ти за срещата? 

Във всеки мач излизаме за победа. Всеки знае, че на „Герена“ трудно се играе, особено пред такава публика. Доколкото чувам ще напълнят стадиона, ще има атмосфера. Ще е трудно. Предполагам, че ще ни натиснат още в началото. Имаме си треньорски щаб, който добре анализира нещата и ги предава на отбора. Ние имаме шансове, въпреки че гостуваме на сериозен отбор, който върви много добре.

И преди си играл срещу Левски на „Герена“, но съжаляваш ли, че точно в този мач няма да участваш? 

– Защо да съжалявам? Всеки човек си приема грешките и си взима поуки. Разбира се, че всеки иска да играе срещу грандовете Левски, ЦСКА. Това са мачове, за които живеем. Всеки от по-малките отбори иска да се покаже в тези мачове и ако може да победи. Съжаление не, но по-скоро яд.

През зимата се появи възможност да играеш на „Герена“, но като футболист на Левски. Не се получи този трансфер. Какво можеш да кажеш за него? 

– Ще кажа това, което аз знам. Левски са предложили трансферна сума, с която нашето ръководство не е било съгласно. Доколкото знам трансферната сума е била 50 000 евро, но нашето ръководство отказва. Оттам насетне не знам какво е станало, дали е имало втори или трети разговори. Бях запознат за интереса от Левски и то впоследствие. До мен не е достигало нищо конкретно. Никой не ми се е обаждал. До развитие не се е стигнало, а по какви причини не мога да кажа.

Смяташ ли, че от Левски са направили достатъчно, за да те имат в състава си? 

– Може да е имало втори и трети разговори, за които да не знам. Всеки си има някакви цели. За Левски може би това е бил максимумът, който в този момент са могли да дадат. От тази гледна точка не мога да коментирам. Не съм запознат със случая.

Ти никога не си крил, че си фен на Левски и искаш да завършиш кариерата си при „сините“. Остава ли тази твоя амбиция, въпреки че трансферът ти на „Герена“ сега не се получи? 

– Защо да я нямам? Нещата не се променят. За мен всеки един футболист би искал да играе в Левски. Аз никога не съм си крил пристрастията към Левски. Искам да играя на „Герена“ не като юноша, а като футболист на първия отбор.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ