Златна БГ-гимнастичка, след като се снима гола в Германия: Родителите ми още са в шок (СНИМКИ)

1

„Родителите ми бяха в шок, когато започнах да се снимам гола“.

Това каза в първото си телевизионно интервю еротичната моделка Йоана Николова. Бившата национална гимнастичка наскоро изгря на корицата на „Плейбой“ Германия.

„Аз съм много срамежлива. Не обичам много да говоря. Дори тук (в БиТиВи) се притеснявам повече, отколкото да се снимам гола“, каза още в ефира на „Преди обед“ Николова, която е обявена за най-еротичната моделка.
„Имам си приятел. Той е най-големият ми фен. Той не ме ревнува“, каза още мацката.

В момента тя учи „Спортен мениджмънт“ в НСА и е на корицата на февруарския „Плейбой“ в Германия

„Послушах сърцето си и затова започнах да се снимам. След края на кариерата ми на гимнастичка, избрах този път. Това е“, довери още Николова.

Бившата националка по художествена гимнастика Йоана Николова изгря в германското издание на „Плейбой“ миналия месец. Четвъртата на европейско първенство бе избрана за момиче в броя за февруари.

С това Йоана стана втората българка в мъжката библия в Германия и първата в редовен брой. Преди година страниците на „Плейбой“ украси Благовеста Бонбонова. Тя изгря на календара на изданието и на корицата на специален брой.

„Редакторът ме хареса, фотографът и стилистката решиха да снимаме и да пратим снимките. След това ги одобриха, разкри тогава Йоана.

Фотосесията й е изключително гореща, дори „Плейбой“ избра нейна снимка да рекламира броя. Като момиче на месеца Йоана даде и голямо интервю за изданието.

„Всеки модел, който обича да се разголва като мен, мечтае да се снима за „Плейбой“ – споделя бившата грация. – В края на краищата това обозначава сексуалното самоопределение на жените и е абсолютен култ. Много съм горда, че вече достигнах този крайъгълен камък в моята кариера!“ Йоана разкрива, че е любителка на пътешествията. „Много обичам да пътувам. Научавате много за различни култури и срещате вълнуващи хора. В Азия обаче съм била само веднъж досега. Ето защо континентът е в горната част на моя списък“, обясни Николова.

Списанието не подминава и спортната й кариера. „Шест години бях част от националния отбор на България по художествена гимнастика. Усилените тренировки се отплащат. През 2016 г. станах четвърта на европейското първенство в Израел и пет пъти съм шампионка на България. Но бих казал, че най-големият ми успех в живота е способността ми да слушам сърцето, си и да следвам мечтите си“, казва екс-грацията.

Николова бе една от най-талантливите ни гимнастички. Шампионка на България за 2015 и 2016 г. Има още безброй титли и медали. Немалко специалисти й предричаха големи успехи в спорта. Отказва се след тежка травма и загубата на близък човек през 2020-а. В момента следва в НСА.„Когато не съм модел или не уча за дипломата си по спортен мениджмънт, тренирам. Правя упражнения със собствено тегло и стречинг почти всеки ден, за да поддържам форма“, добавя Йоана.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ