Националният отбор на България U21 играе приятелски мач с Локомотив София

7 Dni Sport05.03.2024
1

Локомотив София ще изиграе нетрадиционна контрола в паузата за националните отбори в края на март. Червено-черните ще срещнат именно такъв тим. Съперник на столичаните железничари ще е съставът на България до 21 г.

Тогава младежите ни нямат официален двубой от евроквалификациите. Затова и селекцията, водена от Александър Димитров, се е съгласила да играе с Локо Сф. Мачът ще е на 21 март (четвъртък) на стадиона в „Надежда“.

Пет дни по-късно, на 26 март (вторник), младежките ни национали гостуват на Полша и контролата с червено-черните ще е генерална репетиция за сблъсъка.

Очаква се до дни селекционерът Александър Димитров да обяви списъка с избраниците си за тези два двубоя – с Локомотив София и Полша.

Младежите ни са на трето място в квалификационната си група с 9 точки от 6 двубоя. Германия и поляците имат по 12 пункта, но съответно след 4 и 5 мача, пишат от „Тема Спорт“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ