Душан Керкез разтресе жълто-черен Пловдив: Целта ни трябва да е само една – титлата

payimage-617597

Наставникът на Ботев (Пловдив) Душан Керкез заяви след равенството (2:2) при гостуването на Славия, че тимът му трябва да се бори за титлата и купата на България всеки сезон, защото предвожда велик отбор.

“Поздравявам и двата отбора за днешния двубой. Беше приятен за феновете мач с красива игра и от двете страни. Искаме да играем по този начин, да доминираме и да търсим попаденията. Да поздравя Загорчич. Това, което прави, е забележително. Славия изглежда по друг начин. Характерът на моя отбор е нещо впечатляващо. Искам да не се предаваме. Днес заслужавахме да спечелим. Тази дузпа в началото. Славия има хора, които могат да ни накажат. Трябва да продължим да работим.

Понякога започват едни, друг път – други. Важното е да показват каквото могат. Да поздравим Брахими, който се завърна след дълго отсъствие. Георги Николов се нуждае от още малко време, за да се научи на това, което искам от него. Понякога прегрява. Убеден съм, че има огромен потенциал и ще бъде основен реализатор на националния отбор. Има качествата, но трябва да бъде малко по-спокоен. Появи се от резервната скамейка и вкара.

Най-напред трябва да поздравя нашите фенове, които ни подкрепяха от първата до последната минута. Стадионът срещу Лудогорец ще бъде пълен. Те са отбор с огромна класа, добър треньор с много силни играчи. Изградили са манталитет на победители. Ще бъде фантастичен двубой.

Ботев е голям, велик отбор. Трябва да се бори за Европа, шампионската титла, Купата всеки един сезон. Има велика история и фенове. Не трябва да се страхуваме от никой и трябва да дадем най-доброто от себе си. Дори да загубим, ще си тръгнем с високо вдигнати глави от следващите три срещи”, обеща Керкез по повод предстоящите три шампионатни срещи срещу Лудогорец, ЦСКА – София и Черно море.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ