ЦСКА ще бъде тих клуб в последния ден на пазара

7 Dni Sport29.02.2024
ЦСКА - Арда Кърджали, Иван Турицов

Текат последните часове преди затварянето на зимния трансферен прозорец у нас. Това ще се случи точно в 00:00 часа тази вечер и след това клубовете ни не биха могли да осъществяват покупки или придобивки под наем.

Няколко от елитните български отбори работят по финализирането на сделки, като сред тях и Левски – на „Герена“ се очаква бразилски флангови нападател. Ситуацията в другия ни гранд ЦСКА е на обратния полюс. От Борисовата градина няма индикации за осъществяването на трансфери днес и в клуба очакват тих последен ден от зимния пазар.

Това обаче не означава, че е невъзможно червените да привлекат нов футболист в следващите седмици. В състава остава отворен въпросът за върха на атаката, където единственият чист централен нападател е Фернандо Каранга. Не е изключено ЦСКА да се подсили със свободен агент за тази позиция, като това е позволено да се случи по всяко време, не е нужно сделката да попада в рамките на трансферния прозорец.

По този начин преди две години армейците имаха нужда от нов защитник и привлякоха Енес Махмутович едва в края на март, като се възползваха от позволението на ФИФА футболисти, играещи в Украйна да прекратят едностранно договорите си, пишат от колегите от „Тема спорт“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ