Георги Дерменджиев бърка в ръкава с изненадите, дава шанс на своите резерви

7 Dni Sport29.02.2024
Берое - Лудогорец, Тодор Неделев

Треньорът на Лудогорец – Героги Дерменджиев – ще направи ротации в своя състав за днешния мач с ЦСКА 1948. От началото на пролетния полусезон опитният специалист не е правил ротации, тъй като важните мачове следваха един след друг. Единствените играчи, на които той даваше почивка, бяха централният нападател Квадво Дуа, който се въртеше с Руан, Кайо Видал, който в някои срещи отстъпи своето място на Рик, както и Педро Нареси, който от време на време сяда на пейката за сметка на Тодор Неделев. Останалите 8 човека – Падт, Фон Витри, Сундберг, Вердон, Сон, Гонсалвеш, Пьотровски и Текпетей – играха във всички срещи.

Сега ганаецът е наказан и вместо него навярно ще излезе Рик.

Симон Слуга се очаква да е титуляр на вратата, а от първата минута би трябвало да започне и Ивайло Чочев. Предполага се, че на терена може да бъдат още Диниш Алмейда и Дени Групер, които лекуваха тежки травми.

Факт е, че за Лудогорец мачът с ФК ЦСКА 1948 за Купата е важен, но много по-специален е този за първенството, който е в неделя, пишат от „Мач Телеграф“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ