Берое със 17-годишен вратар срещу отбора на ЦСКА

7 Dni Sport29.02.2024
Берое - ЦСКА, Отбор

Вратар на 17 години може да пази за Берое срещу ЦСКА в неделя. Това е юношата от дубъла Димитър Алтънов. Както е известно, титулярят Родриго Ачинели бе наказан заради червения си картон срещу Берое. Почти сигурно под рамката в сблъсъка на „Васил Левски“ с армейците ще е бразилецът Артур Мота, но ако се стигне до негова контузия или също изгонване, опцията е 17-годишният Алтънов.

Вчера в Стара Загора дойде уругвайският нападател Франсиско Сагардия. Той има италиански паспорт и ако физически е готов, може да попадне в групата още за гостуването на червените. 21-годишният Сагардия вече е подписал договор със зелено-белите, който ще е до юни 2026-а, пишат от „Тема спорт“.

Вчера наставникът на Берое Хосе Луис Ачиари, който ще е наказан и за мача с ЦСКА, бе в ложата на „Васил Левски“ заедно със своя помощник Алехандро Сахерас, за да гледат мача за купата с Арда. Бока Хуниорс по всичко изглежда, че няма да сезира КАС за новото попълнение на Берое Себастиан Вия. Това обяви президентът на аржентинския гранд Хуан Роман Рикелме, за когото това вече е затворен случай.

„За момента за нас Вия е затворен случай. Няма да сезираме КАС, защото не намираме надежда за положително развитие. ФИФА отсъди в полза на Вия, което не ни устройва, но ние не смятаме да пилеем напразно енергия, време и средства“, коментира Рикелме.

„Все пак имаме адвокатска компания, която ни представлява, и тя ще вземе най-доброто решение и начина, по който ще подходим. Аз не мисля да разходвам повече сили за Вия и за мен това е затворена страница. Той струва много скъпо на Бока“, добави легендарният футболист. Засега колумбийският нападател все още не се е разписал за заралии.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ