Легендарен отбор от efbet Лига си търси треньор! Настоящият се напива и спи на разбор

ЦСКА - Локомотив София, Данило Дончич

Чудите се защо футболът на Локо Сф напоследък е някак си заспал? Ами защото начело на отбора е истинска сръбска спяща красавица.

В „Надежда“ са вдигнали ръце от Данило Дончич и му търсят спешно заместник, защото дали заради бурни пиянски нощи, дали заради свръхтегло, но от няколко месеца наставникът е неадекватен, научи 7dnisport.bg.

Няколко разбора вече свръхтежкият сърбин става за смях на целия отбор.

Коронният номер на Дончич е да заспи докато асистентите му правят анализ. Последният път той дори щял да падне от стола, но намеса на помощник го спасил от тотален конфуз.

Това обаче не е всичко. Някогашният №9 на „червено-черните“ прилагал същия „сънен“ номер и по време на тренировки. Затова и играчите правели каквото си искат.

Това пролича особено много на последното домакинство на Крумовград. Гостите победиха с 2:0, но можеше да вкарат поне още 3-4 попадения на нещастно изглеждащия си съперник.

В „Надежда“ търсят заместник на Данило Дончич още от зимната подготовка, в която Локомотив бе особено нещастен. За момента обаче нямало специалист, който да си сложи главата в червено-черната торба. Локомотив е в толкова лоша форма, че е претендент, заедно с Пирин, за участие в баража за оставане в групата.

Срещу Дончич са и феновете на Локомотив, сред които се носят легенди за изстъпленията на сърбина.

 

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ