Бивш треньор от школата на Левски даде идея как „сините“ да се справят с НАП

bore kiosev

Един от откривателите на Марин Петков и Патрик-Габриел Галчев – Борислав Кьосев, призова да се продължи с налагането на двамата в отбора на Левски. Специалистът е бивш треньор в „синята“ школа, а наскоро дори бе спряган за завръщане на „Герена“.

„Патрик-Габриел Галчев играч на кръга, Марин Петков в отбора на кръга!!!! Голям късмет за тях, че в момента няма чужденци на техните постове, иначе щяха да са резерви и да играят само, когато се контузят основните (както беше досега). И двамата бяха викани доскоро в националния отбор !!!! Млади и перспективни!!!!

Нещото, което ръководството на клуба трябва да направи, е да им намери алтернатива, ако не дай си Боже някой от тях не може да вземе участие в някой мач, но не да търсят на тези постове основни футболисти!!! Една година налагане без да се вадят и след една година ще оправят и другата част от главницата в НАП“, написа Кьосев във Фейсбук.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ