Нещо се готви срещу Локо Пд в „Коматево“! БФС със скандален наряд на „наглец“ от града на ТИМ

Футбол - Септември - Локомотив (Пловдив)

Варненецът Красен Георгиев, един от най-неуверените рефери в efbet Лига, получи назначение за срещата Крумовград – Локомотив Пловдив.

НЕ ИЗПУСКАЙ НИТО ЕДНА СПОРТНА НОВИНА ОТ ПЛОВДИВ В НАЙ-НОВИЯ САЙТ – ВИЖ ТУК

„Черно-белите“ трябва да имат едно на ум, че нещо им се готви, защото Красьо от града на ТИМ е автор на не един и два скандала в кариерата си.

Преди време той бе обвинен на мач в трета лига, че непрекъснато псувал футболист, защото решил, че не изглежда добре, за да е на терена.

Точно преди година срещу Георгиев изригнаха от Славия. Тогава директорът на пресслужбата Борислав Константинов написа:

Варненската бригада пред очите на публиката разкри какво в България е предназначението на VAR – несъмнено да спасява бездарните съдии от ниски оценки и да прикрива услужливите, страхливи и напористи млади мушмороци по пътя им нагоре в ранглистите на БФС. Главният Красен Георгиев наказа с картон – жълт, треньора Загорчич. Само за това, че се е осмелил да го попита да се подиграва на Славия ли е дошъл. Аз бях до двамата. И чух репликите, и видях очите на съдията, и самодоволното му изражение на човек, който е дълбоко убеден, че само той може да наказва.

Съдии като тези от Варна, които 14 минути при леден вятър държаха потни играчите на терена да чакат димът от военната димка, активирана от фенове на Локомотив, да се разсее, защото димът закривал камерата и те, съдиите, не можели без нея да преценяват има ли засада, или не, начаса са длъжни да съблекат екипите и да ги върнат заедно със свирките на двойката от Будапеща. Поне от срам пред онези, които видяха какво се нарича реферско безочие и наглост“, пише той.

Скандалното е, че БФС праща на мач на Локо Пд варненски съдия, при положение, че точно Черно море от града на ТИМ е сред главните конкуренти на момчетата на Александър Томаш за по-предно класиране.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ