Нестор Ел Маестро предлага играчи, които му харесват, шефовете отказват: Не отговаряли на профила

7 Dni Sport28.02.2024
Пловдив - Футбол - Ботев (Пловдив) - ЦСКА

Ръководните фактори в ЦСКА са отказали да влязат в преговори за футболисти, които са били предложени от Нестор Ел Маестро, съобщават колегите от „Тема Спорт“. Въпросните играчи не попадали в профила на попълненията, които червените искат да привличат.

Припомняме, че през лятото сърбинът настоя за взимането на Емануел Шакич, с когото бе работил в Щурм Грац. Австриецът обаче не оправда доверието. Той не повиши класата в състава, а до момента е използван само за запълване на дупки. Започна и пролетния полусезон като резерва.

Добре известно е, че треньорите нямат дейно участие в селекционните процеси на „Армията“, като в последното си интервю Гриша Ганчев заяви, че той е главният скаут в клуба. Преди това пък босът се бе зарекъл, че няма да даде на никого да си „топи човката“.

До момента по време на зимния трансферен прозорец ЦСКА привлече трима футболисти – Улаус Скаршем от Розенборг, Фернандо Каранга и Мартин Стойчев, който дойде от днешния съперник на армейците Арда. Червените искат да вземат още един нападател. Разглеждат се както опции от чужбина, така и от вътрешния шампионат – Вини Трибуле от Берое и Юго Комано от Пирин.

Всички новини около ЦСКА през последните 24 часа, прочетете ги.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ