Решиха нощес съдбата на Нестор Ел Маестро! От днес ЦСКА му търси спешно заместник

Ботев Враца - ЦСКА, Нестор Ел Маестро

Конферентен разговор между хората с влияние в ЦСКА е решил по нощите съдбата на Нестор Ел Маестро, научи 7dnisport.bg.

От проваления треньор на „армейците“ е снето доверие, като той ще продължи да води отбора до намирането на качествен заместник. В Борисовата градина не искали да избързват с поредно непремислено назначение, затова ще свалят Маестрото от поста, след като са готови с вариант за качествен нов треньор.

Също така снощи е станало ясно, че оперативното ръководство на ЦСКА е било готово с отстраняването на сръбския наставник още по време на лагера в Турция.

Там „армейците“ се представиха много зле. Още след втората контрола на практика Ел Маестро е бил уволнен. Представител на ЦСКА дори е преговарял с треньор на чуждестранен отбор, също на подготовка в Турция. Той обаче отказал на момента да се ангажира с ЦСКА, което е спасило Нестор от второ поредно отстраняване на ЦСКА по време на подготовка.

С оглед ескалиращото напрежение в Борисовата градина обаче нищо чудно да надделее хард лобито в управата на „армейците“ и още за мача с Арда начело на тима да е нов човек.

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ