Круша, не може да дойдеш от село Говедарци и да се правиш на Батето на Локомотив!

христо крушарски

Още от славните си бохемски години на първоначално натрупване на откраднат капитал, Христо Крушарски имал един голям комплекс – Иван Славков. Искал да е като Батето, искал той да е за някои хора Батето.

Затова посткомунистическият милионер от Говедарци винаги гледал да е близо до зетя на Тодор Живков.

Днес Христо Крушарски се опитва да е Батето на Пловдив. Имитира Иван Славков и в държанието си, и в говоренето си. Нерде обаче Говедарци, нерде „Коньовица“…

Вчера Крушата се опита да сложи привържениците на Локомотив на самолетоносача си. Да си седнели на задниците, защото щом той дава парите, ще казва не само какво да става, но и кой да пази. А като гледаме някои палачинки – най-вероятно и как да завършват мачовете на Локомотив.

Някой да обясни на беловласия, че започва да влиза в обувките на Коко Динев от периода, в който той окончателно се смрази с „Бесика“. И това беше началото на края му в Локомотив. Коко си мислеше, че щом дава парите, ще е вечен. Подцени хората насреща.

Крушарски също ги подценява. 7dnisport.bg призова миналата седмица Крушата да млъкне и да остави за футбол да говорят тези на „Лаута“, които го разбират. Защото отвори ли си в последно време беловласия устата, за Локомотив е тотал щета. В „Бесика“ ще търпят простотиите му още малко, ще преглъщат бисерите му още малко, ще дойде зимата и ще му намажат ските за Говедарци.

Защото в Пловдив Батета не вървят..

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ