Николай Костов ги привика спешно: Това от Благоевград да не се повтаря

Берое - Левски, Николай Костов

Треньорът на Левски Николай Костов е провел разговор с защитниците. Причината за това е, че синята отбрана показва сериозни слабости при изнесената висока линия, с която действа тимът.

Именно такъв пропуск в дефанзивните действия доведе до попадението на Пирин при успеха на столичани с 2:1 в Благоевград. 60-годишният специалист държи по този начин отборът му да действа занапред в шампионата и постоянно разговаря със защитниците как иска те да бъдат позиционирани. При новата тактическа схема крайните бранители се прибират в средата на терена, което за момента не се получава по най-добрия начин, но треньорът е оптимист, че детайлите ще бъдат изпипани.

За предстоящия мач срещу Арда от 22-рия кръг Костов няма да може да използва Хосе Кордоба. Панамецът си изкара директен червен картон срещу орлетата и ще бъде наказан за двубоя с кърджалийци.

По този начин Костов няма голям избор за сърцето на отбраната и ще заложи на Келиан ван дер Каап и Кристиан Димитров. Двамата показаха добър синхрон срещу Пирин, когато Левски трябваше да действа през повечето време с човек по-малко на терена.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ