„Качвам снимка. Тя показва кой ще спечели титлата този сезон, няма нужда от повече мачове, за да сме сигурни.“

7 Dni Sport21.02.2024
Лудогорец - Черно море, Отбор

„ЦСКА започна обещаващо, но срещу Ботев Враца, който едва ли може да бъде мерило за шампионските амбиции на отбора воден от Нестор Ел Маестро. Победата с 3:0 и добра игра пред солидно количество зрители е атестат за оптимизъм, но той трябва да бъде защитен веднага срещу един от кандидате за шампионската титла Черно море. ЦСКА гостува във Варна, където също ще се радва на няколко хилядна подкрепа от гостуващия сектор на стадион „Тича“.

Докато се очаква да се разбере дали ЦСКА наистина има подплатени претенции за титлата, едно вече стана ясно. Разград отново имат съдийски комфорт и се бутат към титлата, който може да им бъде кой ли знае коя поредна, само те си ги броят и им се радват. Качвам снимка, го показва.


Серджио Падт влиза в краката на играча на Черно море и прави нарушение, за което няма отсъдена дузпа.

Със сигурност такова положение ще бъде отсъдено, ако става въпрос за вратар на Черно море или ЦСКА във всеки един мач, да не се говори, ако той е срещу Лудогорец. Към дузпата може би ще има и червен картон. Това е красноречиво, ако някой друг ще става шампион ще е с освен качествена игра, то и с късмет и въпреки съдиите.“, пише запалянкото Йовко Стоянов – фен на отбора на ЦСКА.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ