Блага вест за Пловдив! Душманинът на Ботев и Илиян Филипов си събра гузен багажа от БФС

Стадион "Христо Ботев", Илиян Филипов

Заместник-изпълнителният директор на БФС Христо Запрянов е подал оставка. Проваленият спортен журналист няма да бъде на работа от 1 март, а в момента е в предизвестие, което е подал в началото на месеца.

Както е известно, в края на 2023 година в БФС оставки вече подадоха президентът Борислав Михайлов и пресаташето Виктор Игнатов.

На 15 март пък трябва да се проведе Извънреден конгрес в хотел „Маринела“ в София, за да се избере ново ръководно тяло на футболната централа.

Запрянов, който фалира култовото издание „Плейбой“ в България, се прочу с некадърната си работа и в БФС. Венец на войната му срещу футбола бе „гениалната“ идея да прати мача България – Унгария в Пловдив, където да се играе без публика. Тогава обаче избухна невероятен скандал, а Запрянов и Георги Иванов – Гонзо, заплашиха строителя на „Колежа“ Илиян Филипов, че ще отнемат лиценза на съоръжението, ако не позволи провеждането на мача. И Ботев ще трябва да се върне да играе в „Коматево“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ