Георги Дерменджиев доволен от победата на Лудогорец срещу Черно море

7 Dni Sport19.02.2024
Лудогорец - Черно море,

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев остана доволен от победата с 3:1 над Черно море в мач от 21-вия кръг на efbet Лига, с която „орлите“ за първи път от началото на сезона излязоха на върха в класирането.

„Мачът беше малко нервен, през първото полувреме имаше напрежение, но въпреки всичко, успяхме да вкараме три гола, второто полувреме играхме по-добре, владеехме топката, имахме ситуации за гол и поздравих играчите за тази победа“, започна Дерменджиев.

„Тази нервност идва от това, че на всяка цена трябваше да бием и след това имаме мач със Сервет. Видяхте, че постигнахме една много добра победа. Аз лично си гледам само моя отбор и искам това, което сме си начертали, да го постигнем“, продължи той.

„Още е рано, но Ивайло Чочев е много опитен играч и мисля, че няма да му е необходимо много време, за да се адаптира. Малко е времето до Сервет, но мисля, че ще се възстановим“, завърши Георги Дерменджиев.

Автор: „Дспорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ