Тежка коалиция срещу Бербатов! Славия и Локо Пд зад Касабов, Левски – също!?

payimage-482291

Славия ще издигне кандидатурата на Михаил Касабов за шеф на БФС. Президентът на „белите“ Венцеслав Стефанов заяви пред Блиц, че решението е единодушно на Управителния съвет на клуба.

„Управителният съвет на Славия на свое заседание взе единодушно решение да номинира Михаил Касабов за шеф на футболната ни централа.

Михаил Касабов разполага с голям международен опит. От посочването му за временно изпълняващ длъжността президент той посети мачове в провинцията и показа, че има намерение да съблюдава нещата изкъсо.

Президентът на футбола трябва да бъде човек, който да помага на клубовете, а не да е фигурант. Познавам Касабов от много години и смятам, че той ще е точният наследник на Борислав Михайлов“, заяви Стефанов.

Това обяснява информациите, че президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски ще оттегли собствената си кандидатура, за да подкрепи също Касабов. Разбра се, че в събота той е имал среща с немския възпитаник в компанията на Христо Бонев, на която е обявил намерението си.

Нищо чудно то да е било сондирано по-рано през седмицата, когато Крушарски бе в София да гостува на „Господари на ефира“ заедно точно с Венци Стефанов. Личен футболен съветник на собственика на Локо Пд пък е Чавдар Цветков, който е легенда на Славия и бивш служител на клуба. 

Зад Михаил Касабов се очаква да застане и Левски. Той е личен приятел на Наско Сираков и неведнъж е помагал на сините с контактите си в Германия. Нещо повече, Касабов е бивш служител на Левски от средата на 80-те години.

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ