„Палачинка“, два червени картона и драма за Марица Пд при старта на Втора лига

1

Марица започна със загуба пролетния дял на сезона във Втора лига. Тимът допусна пълен обрат срещу Янтра, след като водеше  в резултата с 1:0 на почивката. В крайна сметка „ковачите“ изиграха силно второ полувреме и се поздравиха с успеха.

Марица (Пловдив) поведе в резултата рано-рано. В 7-мата минута вратарят на Янтра Християн Василев сбърка фатално, като не подходи уверено при една топка, падаща точно под гредата. Вместо това Василев бутна топката в своята врата.

През второто полувреме Тони Иванов възстанови равенството. Той беше точен в 47-мата минута след безпощаден удар от границата на наказателното поле в долния десен ъгъл на вратата зад Петър Начев.

В 68-мата минута гостите направиха пълен обрат. Атака по десния фланг завърши с подаване към Тони Иванов в наказателното поле. Той си освободи коридор за удар и шутира мощно. Петър Начев закачи топката, но не успя да я избие напълно и тя се оплете в мрежата му.

В 72-рата минута Янтра остана с човек по-малко. Ужасяващо влизане на Петър Казаков с бутоните напред беше санкционирано с втори жълт и респективно червен картон. 5 минути преди края на срещата численото равенство на терена беше изравнено. Свилен Щерев получи директен червен картон след съприкосновение с Айван Ангелов. В заключителните минути Димо Бакалов стреля в аут от свободен удар.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ