Шефовете на Ботев най-накрая проговориха за битите и репресирани фенове, станаха за смях

Пловдив - Ботев (Пловдив) - пресконференция

Шефовете на Ботев най-накрая проговориха за унижените фенове, бити и репресирани от работещи в клуба

Оказа се, че въпреки действията на прокуратурата, никой в Ботев не знае за това. „Никой не се е обърнал към Ботев. Нашият клуб не е информиран за този инцидент. Каквото ни е поискано сме го предоставили на компетентните органи“, заяви членът на УС Микински, с което стана за смях, защото хем предоставил информация на органите за инцидентите, хем не знаел за тях!?.

На въпрос защо няма записи,той отговори кадри се пазят 5-6 седмици. „Няма своевременно искане от прокуратурата за допълнителни кадри“, допълни Микински.

За назначаването на арестувания Въльо Петров за шеф в клуба, се оказа, че никой не знае за неговата престъпна дейност и обвиненията не са свързани с работата му при „канарчетата“.

Все пак от Ботев признаха, че назначаването на Въльо Петров е грешка, а това е направено от изпълнителният директор Алексей Киречек.

Самият Киричек заяви, че не може да коментира, защото се води разследване. Не стана ясно защо не му е поискано свидетелство за съдимост.

„Явно това не са били правилните хора, а с охраната на стадиона ще се занимават друга фирма“, добави Киречек.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ