Президентът на ЦСКА даде договор в ръцете на български национал. Той не знае какво да прави.

7 Dni Sport08.02.2024
ЦСКА - Спартак Варна, Данаил Ганчев

Десният защитник на ЦСКА Иван Турицов най-вероятно ще напусне клуба като свободен агент след края на сезона, съобщават колегите от „Тема спорт“. Контрактът на бранителя изтича през лятото и въпреки че той е получил оферта да продължи да носи червената фланелка, на този етап все още не е дал съгласието си.

Желанието на национала е да продължи кариерата си в чужбина, а от Борисовата градина са готови да се разделят с него още сега и да не му правят спънки. В един момент се заговори за интерес към Турицов от швейцарския Сион, но до конкретни преговори така и не се стигна. Според запознати армейците биха приели оферта далеч по-ниска от цената на играча, който според немският сайт „transfermarkt.de“ към момента струва 1.2 милиона евро.

В същото време сайтът „Пловдивдерби“ излезе с информация, че Халфът Станислав Шопов е изявил желание да напусне ЦСКА. Според изданието младежкият национал не е доволен от статута си на резерва, който му е отреден от Нестор Ел Маестро. Първи избор през втория полусезон за позицията зад нападателя на сърбина ще е Джонатан Линдсет, което със сигурност не удовлетворява родния талант, който се надяваше, че трансфера му в ЦСКА ще му осигури титулярно място и налагане в първия състав.

От Ботев Пловдив внимателно следят развитието на ситуацията около Слави и дори са започнали предварителни сондажи за евентуален трансфер при жълто-черните. Разговорите обаче са още в съвсем начален етап, твърдят запознати. Представители на канарчетата разговарят лично с Гриша Ганчев за възможността Слави да се завърне в родния си клуб, въпреки че официално всички дела в клуба се водят от сина му Данаил Ганчев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ