Двама от основните футболисти на Черно море подновяват тренировки

7 Dni Sport07.02.2024
Днипро-1 - Черно море, Отбор

Стана ясно, че Даниел Димов и Едгар Пачеко, които пропуснаха двете контроли на отбора, ще възобновят тренировки в началото на следващата седмица. Димов е с контузия в областта на хълбока от мача с Днипро-1, а Пачеко има болки в аддукторите.

Бразилецът Уеслен Жуниор все още няма картотека в БФС и ще пропусне поне първите две срещи на тима след подновяването на шампионата.

„Подготовката ни протече по начин, по който протичаше и през последните години. Нямаме много опции в състава си затова няма и да преотстъпваме. Това е период, в който не можеш да си дадеш представа за състоянието на играчите, защото някои са поуморени.

Трябва да имаме повече решения за опции и свежест, когато започне първенството. Тези, които са на скамейката, са по-млади, със сигурност и по-притеснени, но трябва да покажат класа и да помогнат на отбора. Надявам се в настоящия полусезон онези, които го дърпаха, да демонстрират отново същата сила и характер“, зави наставникът Илиан Илиев.

Автор: „Спортал“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ