Старши-треньорът на Гьозтепе – Станимир Стоилов стартира преговори с Гриша Ганчев

7 Dni Sport07.02.2024
Левски, Станимир Стоилов

Назон има желание да остане в ЦСКА, но все пак е възможно да размисли, ако получи много добра оферта. Такава е възможно да постъпи от водения от Станимир Стоилов Гьозтепе, като медиите в Турция твърдят за подобен интерес от няколко дни.

Вчера изданието „yeniasir.com.tr“ написа, че от втородивизионния клуб от югоизточната ни съседка вече са се свързали с хаитянския нападател и са опитали да го убедят да премине там.

Добавя се, че Дюкенс е разпитвал настоящия си треньор Нестор Ел Маестро за условията в Измир. Както е известно, сърбинът с британски паспорт бе начело на Гьозтепе в периода септември 2021 г. – март 2022 г.

Трансферният прозорец в Турция затваря в петък, така че ако подобна сделка се осъществи, това трябва да се случи дотогава. Гьозтепе има интерес и към нападател от елитния бразилски Атлетико Паранаензе. Именно той е приоритет в селекцията на тима, а Назон е по-скоро резервна опция.

До момента Станимир Стоилов привлече защитника Елитон от ФК ЦСКА 1948 и халфа Рамон Паскал Лундквист, а вчера клубът представи и друг полузащитник -Тургай Гемиджибашъ.

Автор: „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ